-->

5. a 6. kolo | ženy

23 June 2007 Author :  

Dostaly se mi do rukou články, které napsala o uplynulém víkendu Lenka z Kunovic a s jejím svolením je zde zveřejňuji. Takže zase jednou maji holky navrch a můžou si samy o sobě něco přečíst dřív, než o mužích.

 

 

Opatovice | 23. června 2007

Po krátké přestávce, kdy byla upravena trať po mužích, začaly soutěžit ženy. Celkem se jich do Opatovic sjelo 14. Největší souboj se očekával mezi špičkou průběžného pořadí. Do boje však zasáhly i družstva, která extraligu pravidelně nejezdí. Jako obvykle jsme mohli vidět na druhé pozici startovat děvčata z Nevcehle. Útok s časem 19:83 stačil v celkovém hodnocení na 6. místo. Po dokončení jejich útoku začala průtrž mračen a děvčata z Loukova neměla na provedení svého útoku zrovna ideální podmínky. I přesto dokázaly zastavit časomíru na čase 19:12 a celkově se umístily na 4. místě. Dále jsme mohli vidět družstva, která již v minulosti sbírala tituly nejvyšší. Svůj útok předvedly i ženy z Opatovic a ženy z Radíkova. Ženy z Kunovic, opět za slunečného počasí, předvedly útok s časem 17:57 s a zajistily si tak vítězství v soutěži i vedení v průběžném celkové pořadí extraligy. Na závěr ženské části soutěže svedly boj o druhé místo Lhotky a Pravčiče. Lhotky nakonec předvedly svůj „stříbrný“ útok s časem 18:71s. Ženy z Pravčič, které dokázaly nahradit menší výpadek mužů, celkově se s časem 18:84s umístily na 3. místě. Na soutěži jsme mohli vidět také spostu jiných kvalitních družstev z okresu Přerov. Například Radkova Lhota předvedla kvalitní útok a umístila se tak na 5. místě. Je škoda, že pravidelně extraligu nejezdí více družstev.

Radíkov | 24. června 2007

A jak dopadly v Radíkově? Na soutěž se sjel stejný počet družstev žen jako den předtím do Opatovic. Dokonce jsme mohli vidět si skoro stejné složení jako tomu bylo v Opatovicích. Nevcehle, které již tradičně startují z druhé pozice, nasadily laťku hodně vysoko již na začátek soutěže. Krásný útok (čas 17:59) předvedly i s malým handicapem, kdy béčkařka soutěžila se zlomeným malíčkem. Po Nevcehlích startovaly, stejně jako v sobotu, holky z Loukova, které předvedly krásný útok s časem 18:73, který stačil na čtvrté místo v celkovém hodnocení soutěže. Následovala družstva žen z Opatovic (21:71) a Radíkova (19:79). Skoro v polovině ženské soutěže se na základně připravovaly ženy z Kunovic. Předvedly útok s časem 17:52, a odsunuly tak Nevcehle z průběžného prvního místa v soutěži. Na třetí příčku se dostaly ženy z Pravčič s časem 18:11. Soutěž probíhala v rychlejším tempu, což umožnilo brzký odjezd domů.

Videa