Články 2011

12. kolo Babice

V polovině srpna se extraliga vrátila na Moravu. Přesněji do jedné z nejmenších vesnic extraligových klání, do Babic. Počasí, které vládlo v pátek před závodem slibovalo, že pokud vydrží, pěkně se zapotíme. V sobotu 13.8.2011, si už od rána počasí pohrávalo s trpělivostí nejen nás pořadatelů, ale i závodníků. Chvíli svítilo sluníčko, chvíli pršelo.

11. kolo Sedlejov

Už po jedenácté se letos sešla špička extraligy v PÚ, tentokrát na dráze v Sedlejově. V sobotu podvečer probíhal tradiční večírek s živou hudbou. Podle slov pořadatelů velmi vydařený. Ranní obloha neslibovala žádné extra počasí, ale nakonec závodníky déšť nepotrápil, takže se dá říct, že i počasí celkem vyšlo.

10. kolo Lavičky

Extraligové závody pokračovaly 23. července 10. kolem v Lavičkách. Na místní trati si tento seriál letos odbýval svou premiéru. Kvalitní a rovná dráha s asfaltovým náběhem slibovala také velice kvalitní časy. Přes ne příliš pozitivní předpověď na tento víkend se počasí nakonec umoudřilo a zahájení závodů už tak nestálo nic v cestě.

9. kolo Velké Hoštice

a krásného slunečného počasí se v neděli 17. července 2011 sjeli do Velkých Hoštic dobrovolní hasiči z celé republiky, aby se zúčastníli 9. kola Extraligy ČR v požárním útoku a zároveň 7. kola Moravskoslezského poháru. Oproti roku 2010 doznal areál malých změn. Hasiči z Velkých Hoštic rozšířili náběh o 1 metr a k tomu dodláždili přístup k náběhu.

8. kolo Pustkovec

Skvělé počasí, rychlá trať a nový rekord extraligy. To jsou předpoklady a výsledek Extraligy a Moravskoslezského Pohár v Ostravě-Pustkovci. Nově upravená trať s rozšířenou základnou ze zámkové dlažby přivítala účastníky soutěže „O putovní pohár starostky obce" v sobotu 16. července 2011 slunečným počasím.

Videa