Články 2013

14. kolo 2013 Lavičky

Extraligová ČR v požárním útoku utekla jako voda a před námi tak zbyl už pouze poslední závod letošní sezony, který se konal 31. srpna opět na Vysočině. Ovšem nikoliv v Petrovicích, jak jsme byli v předchozích letech zvyklí, ale tentokrát v Lavičkách. A kdo sledoval průběžné tabulky, tak si prostě tento závod nemohl nechat uniknout.

13. kolo 2013 Benešov u Semil

Již v roce 2011 se objevily první úvahy o tom, že bychom mohli vstoupit do Extraligy ČR v požárním útoku. Bohužel, tehdy se nenašel žádný sbor z blízkého okolí, který by se organizace této soutěže zhostil s námi. Až na podzim roku 2012 jsme se dohodli s SDH Radimovice a společně jsme podali přihlášku. Po předvedené prezentaci, bylo rozhodnuto, že pro rok 2013 bude pořadatelem Extraligy ČR v požárním útoku právě SDH Benešov a Radimovice.

12. kolo 2013 Radimovice

SDH Radimovice je znám svým dlouholetým pořadatelstvím soutěže v požárním útoku „Sychrovský pohár". Soutěž v minulosti byla zařazena do seriálu Velká cena SH ČMS a následně Extraliga ČR v PÚ.

11. kolo 2013 Babice

V neděli 11. srpna se na hasičském hřišti Babicích ( VS ) konalo 11. kolo Extraligy ČR v požárním útoku. Tato soutěž není zařazena do žádné místní ligy a tomu odpovídala i účast – 32 družstev mužů a 10 družstev žen. V obou kategoriích nebylo zdaleka rozhodnuto, takže se daly očekávat jak útoky na jistotu, tak snaha dohnat družstva na prvních místech celkové tabulky.

10. kolo 2013 Vrbětice

Sedmnáctkové žně okořeněné šestnáctkami ve Vrběticích, tak by se dala ve zkratce shrnout soutěž 10.kola 18.ročníku Extraligy ČR v PÚ. Do Vrbětic na Zlínsku se sjelo pouze 33 družstev, ale i tak se bylo na co dívat. 27 jich bylo v mužské kategorii a pouhých 6 v kategorii žen.

Videa