Články 2009

14. kolo | Pravčice

V neděli 30.8.2009 přivítala obec Pravčice závěrečnou soutěž letošního seriálu Velkopopovický kozel Extraliga České republiky v požárním útoku. Po deštivé a chladné sobotě se vstávalo do slunečného dne. Ráno ještě trochu chladno, ale potom již krásný den, stvořený pro požární útoky. Po slavnostním nástupu a krátké poradě vedoucích se mohlo začít. Do soutěže se nakonec zaprezentovalo 50 družstev mužů (některá přihlášená družstva nedojela) a v průběhu soutěže mužů celkem 18 družstev žen!

13. kolo | Babice

Předposlední kolo VPK Extraligy se konalo v Babicích netradičně v sobotu . Tropický čtvrtek a pátek před závodem bohužel v sobotu přešel do deštivého počasí a to neslibovalo žádné super časy jak v mužské , tak i ženské kategorii .

12. kolo | Žernovník

12. kolo VPK Extraligy české republiky v požárním útoku měl na starost nováček, co se týče pořadatelství, a to borci ze Žernovníku okres Blansko. Kluci pořadatelství zvládli na výbornou.

11. kolo | Plumlov

Datum 22. srpna 2009 patřil v extraligovém seriálu Plumlovu (PV). Plumlov byl v loňském roce oceněn, na oficiálním vyhlášení extraligy v Nevcehli ostatními družstvy, jako nejoblíbenější závod celého ročníku. I letos nám Plumlovští připravili super dráhu se vším všudy. Hodně rychlý náběh a odběh na tartanu, na krátko střižený rovný fotbalový trávníček s domácí časomírou a né zrovna moc lehkými terči.

10. kolo | Petrovice

Desátý závod letošního ročníku Extraligy ČR v PÚ nás letos počtvrté a naposledy zavedl na Vysočinu. SDH Petrovice jsou tradičními pořadateli, v neděli 9.8.2009 pořádali jeden ze závodů Extraligy již jedenáctým rokem. Snad příznivé místo uprostřed republiky, možná pěkné počasí, ale určitě správný termín, to všechno mělo vliv na rekordní účast soutěžních družstev: 46 družstev mužů a 18 družstev žen, to v Petrovicích v minulosti ještě nebylo.

Videa