-->

14. kolo 2014 Vacenovice

30 August 2014 Author :  

V sobotu 30.8.2014 se ve Vacenovicích konal XXXVII.roč.MEMORIÁLU MIKULÁŠE BÁBÍKA, který byl závěrečnou soutěží letošního ročníku „EXTRALIGY HVP v POŽÁRNÍM ÚTOKU“. Po dvou letech se tak tento seriál vrátil k jednomu z tradičních pořadatelů Extraligových soutěží.

 

Soutěž se konala na místním „Hasičském areálu“. Na 48 soutěžních družstev obou kategorií, čekala dobře připravená soutěžní dráha vč. sklopných terčů, které dle vyjádření soutěžících patří k jedněm z nejtvrdších v rámci EXTRALIGY.

V ženské kategorii si z 15 soutěžních družstev nejlépe vedlo družstvo děvčat z Krokočína (okr. TR), které zvítězilo časem 16,33 s. Na místě druhém skončila děvčata z Chrášťan (okr.LT) časem 17,14 s. Třetí místo patřilo děvčatům z Radíkova (okr.PR) časem 17,24 s.

V kategorii mužů startovalo celkem 33 soutěžních družstev. Nejpěknější a také nejrychlejší požární útok předvedli kluci z Renmotoru Jinolice (okr.JC), kteří zvítězili v traťovém rekordu časem 16.05 s. Místo druhé obsadila Bašnice (okr.JC) časem 16,64 s. Třetí místo patřilo Sýchotínu (okr.Blansko) za čas 16,84 s.

Dle ohlasů od soutěžících i přítomných členů rady EXTRALIGY ČR v PÚ se soutěž ve Vacenovicích líbila a měla dobrou EXTRALIGOVOU úroveň.

Pořádající organizace děkuje všem sponzorům, rozhodčím a celému personálu za velmi zdařilý průběh soutěže. Samozřejmě poděkování patří také všem zúčastněným soutěžním družstvům za jejich vystupování a předvedené sportovní výkony.

Videa